Foto-tekst  © by Sascha Grimm www.StudioGrimm.eu | Contact: Studio Grimm  Bisschoppenhoflaan 244   2100 Deurne-Antwerpen Email: studiogrimm@gmail.com   VAT/BTW 0722.143.525

Fotograaf S.Grimm

Tarief en prijzen

Richt u zich op het leukste moment van de dag terwijl fotograaf Sascha Grimm

het nodige verricht om dit vast te leggen voor een geslaagde onvergetelijke shoot of video opname…


Heeft u voldoende plaats om een achtergrond op te hangen of te zetten van min 2m hoog x 4m breed,  grond oppervlakte 4m breed en 3m lengte dan kan een studioshoot met zekerheid bij u thuis of op gewenste locatie met deze minimum afmetingen plaats vinden.


Zonder neutraal groot studio achtergrond is dit ook mogelijk indien je eigen interieur in de achtergrond wenst op de afbeeldingen. Achtergrond kan wazig gemaakt worden, ect.

Voor gewoon gezicht's portretfotografie is er niet veel plaats nodig,
dit kan altijd bij u thuis gedaan worden.
Opdrachten starten vanaf minimum 1u fotografie of video opdracht 150€ btw excl. Bijkomende uren aan verlaagde tarief : 70€ per uur btw excl.
Verplaatsing's kosten niet mee inbegrepen, prijs verplaatsingskosten hangt af van huidige stand brandstofprijzen en afstand.

Portret, modellenshoot, thema shoot, huisdieren shoot, verloving's shoot, Lentefeest, communie, familiefeest, bruiloft, evenement, festival, sport enz, veel is mogelijk…Naargelang aard van de video opnames en bewerking-edit is het ook mogelijk om geluid of muziek aan uw project toe te voegen.  Houd steeds rekening mee met commerciële video’s of video’s dat daar wettelijke auteursrechten aan verbonden zijn en het niet zomaar toegelaten is om van eender welke muzikant, dj, of componist enz hun muziek te gebruiken zonder schriftelijke toelating en dat daar ook kosten aan verbonden zijn.
 
De prijzen zijn steeds verschillend en hangen af van componist, auteur, muzikant, productiehuis enz

Er zijn op het internet verschillende platformen waar men muziek kan uit kiezen ook voor commerciële doeleinden voor uw kleine video producties aan schappelijke prijzen, maar houd rekening mee dat anderen ook de zelfde muziek kunnen gebruiken en dit dan niet meer exclusief is…


Wenst u exclusief componeerde muziek enkel voor uw video project dan kan daar voor gezorgd worden.
Kortfilm - Bedrijfsfilm - promofilm - 3D fotografie, 3D scan, grafische vormgeving…

Prijs op aanvraag of overeengekomen naargelang aard en doel van het concept/project